Кариери

Човешки ресурси

 

С цел да подкрепи Мисията на Ири Трейд и бизнес приоритетите на всички звена, Ири Трейд следва ясна и последователна стратегия за управление на човешките ресурси, което ни позволява да сме социално отговорен работодател и предпочитано място за работа. Като част от водеща европейска компания, ние се стремим да привличаме, развиваме и задържаме най-добрите таланти.

Ангажираните и компетентни служители са ключови за всяка голяма организация. Служителите, подхождащи енергично, активно и фокусирано, тези, които поемат отговорност и насърчават  промяната към по-добро, допринасят за организационното развитие и движат фирмата напред. Това е причината, поради която при нас на фокус е професионалният подбор на нови кадри и непрестанното обучение и развитие на служителите на компанията.

За нас е важно, че  служителите ни действат с ентусиазъм, проактивност, че  са отговорни и любознателни, че са честни и почтени. В търсене на нови, по-добри и иновативни бизнес решения ние насърчаване откритата комуникация. Добрите идеи с бизнес стойност са възнаграждавани, а служителите с големи постижения израстват професионално и личностно. Някои от силните страни и предимства на компанията  са работата в екип и изградените добри взаимоотношения.

Ако проявявате интерес към нашата компания, моля, изпратете Вашето СВ на: info@iritrade.com или ни пишете в регистрационната форма.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !