Техническа поддръжка


Високото качество на техническата поддръжка на доставените машини е първостепенен приоритет за „ИРИ ТРЕЙД“ АД.

Ние смятаме, че качествената услуга изисква специално, индивидуално отношение към клиента, което изисква:

Екип от висококвалифицирани специалисти;

Постоянно надграждане знанията на специалистите ни;

Наситена мрежа от търговско- сервизни центрове (разполагаме с 9 ТСЦ в цялата страна)

Национален телефон за сервиз;

Постоянна висока наличност от резервни части;

Експресна доставка на резервни части „От днес за утре“

 

Всеки клиент на „Ири Трейд“ АД е уникален! И е професионалист!

А всеки професионалист заслужава професионално отношение!

 

Професионалното отношение към клиента е първият приоритет на целия персонал на „Ири Трейд“ АД. Това означава да се разбере нуждата на нашите клиенти, като им се осигури квалифицирано съдействие при избора на продукт, съвместен избор на най-подходящото решение за всеки отделен случай.

Нашата работа е нашата страст!

Сервизен екип

 

Сервизният екип на „Ири Трейд“ АД се състои от висококвалифициран персонал: изчерпателните, точни и задълбочени технически познания са в основата на специализираната програма за обучение на целия технически екип.

Предварителни разговори за различни продукти, инспекция преди доставка, планирана поддръжка и ремонти, осигуряване на наличност на оригинални резервни части и предлагане на широка гама от аксесоари: това са само някои от многото услуги, предлагани от „Ири Трейд“ АД.

 

Качеството на услугата е гарантирано от високите професионални стандарти на нашия екип, които посещават периодични обучения и опреснителни курсове, провеждани в академиите в Treviglio и Lauingen и в други центрове за обучение. Нашият сервизен екип непрекъснато се стреми да предостави на клиента на „Ири Трейд“ АД само най-добрата възможна услуга, защото „Само най-доброто е достатъчно добро“!

 

„Близо до клиента“- Ири Трейд АД разполага с мрежа от 9 Търговско-сервизни центъра, разположени на територията на цяла България.

 

Свържете се с нас по всякакви въпроси: търговски, сервизни, резервни части, а за конкуренцията от нас ще чуете „Или добро или нищо“!


Резервни части

 

Оригиналните резервни части - Изборът на здравия разум!


Зад всеки един отделен компонент стои сложна развойна дейност и сложен производствен процес, управляван от изключително високи и стриктни стандарти. Нашите доставчици работят в тясно съдействие само със водещи световни производители, за да бъдат сигурни, че са използвани най-съвременни технологии, за да получи крайният клиент продукт с гарантирани превъзходно качество и безопасност при употреба.0700 10 445 - Обадете ни се сега !