Още един нов бранд в портфолиото на Ири Трейд АД


От тази година Ири Трейд АД е официален представител на германската компания с традиции в производството на ремаркета „Крьогер“ (Kröger). На пролетното изложение БАТА АГРО в Стара Загора фермерите за първи път видяха качествените машини, произвеждани повече от 60 години за германския и западноевропейския пазар.

От миналата година германският производител се е ориентирал към държавите в Източна Европа, като продукцията вече се изнася в Чехия, Сърбия, Словакия, Румъния и Хърватска.

Търговският директор на „Крьогер“ за Източна Европа Шандор Фазекаш представи историята и стратегията за развитието на компанията в бъдеще.

От колко години германската машиностроителна компания произвежда ремаркета и къде ги реализира?

Компанията е създадена като семейна преди 60 години и сега се управлява от второто поколение машиностроители. Въпреки че „Крьогер“ разполага с 4 завода, на практика тази компания не е крупен производител. В нея работят около 300 души, като голяма част от операциите са автоматизирани. Това е първата година, в която германският производител на ремаркета Kröger (Крьогер) стъпва в България с компанията Ири Трейд АД.

Годишно произвеждаме и продаваме между 1 200 и 1 400 ремаркета Kröger от всички видове. Основният продукт са ремаркета с високояки страници от специална пластмаса или дървесина, използвана в корабната индустрия, като на пазара в Германия сме лидер с версията от 18 тона. Годишно в нашата страна продаваме между 700 и 800 ремаркета само от този модел.

Какви са основните предимства на тази техника?

Здравината е на такова ниво, че когато бащата фермер купи ремарке с марката „Крьогер“, синът продължава без никакви проблеми да го ползва, защото животът им е между 15 и 20 години. През годините компанията разчита на високото качество и това се оценява от клиентите.

Ремаркетата са тристранно разтоварващи с голям цилиндър в средата. Версията с пластмасови капаци тежи около 4 тона самото ремарке, а обемът е 19 кубически метра и е ремаркето с най-голям полезен товар на пазара.



Всички части са произведени в Германия или отдруги производители в Западна Европа. Стоманата за шасито е от Швеция. Стандратните гуми пък са произведени в Англия или са с марката „Пирели“. Политика на компанията е да използва единствено части от доверени доставчици от Западна Европа.

Гаранцията, която даваме, е две години, като за някои части като гумените съединения например тя е 5 години. Но най-важното е, че последните 10 години нямаме никакви рекламации за нашите продукти, което е плюс и за клиента, и за производителя, и за дилъра.

Как се осъществява връзката с теглителната машина?

През последните години повечето фермери в България вече ползват камиони за извозване на продукцията, затова и тези ремаркета са изключително функционални. Предламе интересни решения с тегличи със седло, като можете директно да закачите ремаркето на влекача.

Ремаркето е сертифицирано за движение с 80 километра в час и спокойно може да се движи дори по магистрали.

 

0700 10 445 - Обадете ни се сега !