Отзвук от БАТА АГРО 2022


Ири Трейд АД акцентира на три водещи модела комбайни на изложението БАТА АГРО 2022

Deutz-Fahr е един прекрасен комбайн, който помага на земеделците. Гамата, която предлагаме, е от най-малките – 5-та серия и 6-та серия, до 7-ма и 9-та серия – говорим за прибиране на реколта от 60 до 300 дка на ден.

 

На БАТА АГРО 2022 Ири Трейд АД акцентира на три модела – първият е С6205 TS, който е с два вършачни барабана и с мощност 250 к.с. Надежден и компактен, но същевременно предлагащ изключителна производителност. Машина, предназначена за средни ферми, които целят по-голяма независимост, създадена, за да прибира всички видове култури с изключителни резултати.

 

Останалите два представени модела С9206 TS и С9306 TS съчетават изключителна производителност с изключителна универсалност, елегантен дизайн, невероятен комфорт и функционалност, за несравнима производителност при прибиране на реколтата от всички видове култури. С мощни двигатели, превъзходна консумация на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и опростена поддръжка, серията C9000 е наистина забележителна.

 

С двигател с максимална мощност 395 к.с., превъзходно потребление на гориво, невероятно ниски експлоатационни разходи и лесна поддръжка, моделът С9206 TS е наистина забележителен. Deutz-Fahr C 9306 TS е многофункционална 6-сламотръсна машина с мощност 396 к.с. Вършачната система се състои от 3 битера - основен, отбоен и турбосепаратор, който подпомага овършаването. Всъщност тази машина е най-модерната, която Deutz-Fahr е създала до момента. Бункерът е 10 500 л, а сечката е пригодена за нарязване на всякакви видове култури.

 

Вършачният барабан с диаметър от 600 мм, оборудван с 8 бойни шини, осигурява перфектно вършеене при всички условия. С планетарна зъбна предавка и скорост на рязане от 1 220 среза в минута, рязането винаги е бързо и прецизно при всички условия на прибиране на реколтата. Прибиращите се палци на шнека, разположени по цялата му дължина, подобряват прибирането на реколтата в хедера без увиване около шнека.

 

0700 10 445 - Обадете ни се сега !