ИРИ ТРЕЙД получи приз за Компания с най-много нови продукти за 2016-та годинаЕдин от новите брандове на фирмата през 2016 г. е ГЕА – водещ производител на оборудване за животновъдството

ИРИ ТРЕЙД получи приз за „Компания с най-много нови продукти за 2016-та година“ на церемония в София, организирана от Български Фермер. Наградата беше връчена на Илияна Лефтерова, генерален изпълнителен директор на компанията. Основен принцип за Илияна Лефтерова е уважение и коректно отношение към клиентите. Успешен екип е създала с много търпение и инвестиции в хората.

Над 17 бранда при всички продуктови линии предлага Ири Трейд. Водеща марка в портфолиото на фирмата е Дойц Фар, наложила се и утвърдила се не само в България, а и в световен мащаб от дълги години. В продуктовата листа влиза целия спектър от селскостопанска техника: самоходни, навесни и прикачни пръскачки Баргам, техника за напояване Иртек, сеялки и култиватори за директна сеитба-Кьокерлинг, специализирана техника за зеленчукопроизводство Чеки и Мали, специализирана прикачна и самоходна техника за картофопроизводство Гримме, челни товарачи Стол и др. През 2016 г. Ири Трейд добави в портфолиото си и фирма ГЕА, специализирана за производство на машини за живоновъдството.

ИРИ ТРЕЙД представлява производители на почвообработваща техника Конгскилде, Оверум, Кивон, Бекер. 

Продажбено-сервизните комплекси на фирмата се намират в Добрич, Русе, Ямбол, Враца, София, Плевен, Стара Загора, Силистра и Кюстендил. В сервизните центрове работят над 85 специалисти.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !