Представяне на фирма Ири Трейд на БАТА АГРО - 2017Ири Трейд и  Deutz-Fahr - 10 успешни години заедно в България!

Под това мото преминава участието на една от най-амбициозните и успешни компании за земеделска техника у нас - Ири Трейд, на тазгодишното издание на БАТА АГРО.

"Това бяха 10 години на градивни идеи, много работа, труд и успехи", обобщи Илияна Лефтерова, генерален изпълнителен директор на Ири Трейд. „10 години, посветени на модерното земеделие и на усилията ни да направим българските фермери още по-успешни!“ На представителния щанд на компанията на изложението в Стара Загора е представена пълната гама машини на бранда Deutz-Fahr - трактори и комбайни, които вече успяха да убедят фермерите в техническите си предимства и възможности при работа на полето.

 

"Полевите демонстрации на предлаганата от Ири Трейд техника ще продължат и след атрактивното участие на компанията на БАТА АГРО 2017, за да могат земеделците обективно да оценят машините, обещаха от ръководството. А това, че ние сме пословични с професионалното си и навременно сервизно обслужване е още един щрих към отговора защо фермерите предпочитат да работят с Ири Трейд и Deutz-Fahr", допълни г-жа Лефтерова.“Така че сме убедени, че ни предстоят следващи 10 много успешни години, в които заедно със земеделците ще работим за все по- високи резултати в аграрния бизнес.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !