Представяне на GEA-ОБОРУДВАНЕ ЗА ФЕРМИ от Ири ТрейдНай-новото партньорство на Ири Трейд е с международната компания ГЕА. Тя е специализирана в предлагането на пълно оборудване и технологии за хранителната промишленост, както и за животновъдния сектор. Посетителите на тазгодишното есенното издание на БАТА АГРО видяха част от новостите, които предлага фирма ГЕА за животновъдните обекти. 

Тук посетителите могат да разгледат една малка част от доилните зали, които предлагаме, заяви инж. Иван Филев, управител на ГЕА Фарм Текнолоджис България ЕООД. „Една от тях е доилна зала „Паралел“, модел Global 90 I. Характерното за нея е, че позволява професионално доене на крави с различни размери. Има система, която позволява чрез един натиск на копчето кравата да бъде придърпана назад, като за дояча става изключително лесно поставянето на доилния апарат. Той също е впечатляваща разработка, с четири отделни камери. Когато млякото в една от камерите спре, спира и самият вакуум. По този начин избягваме сляпото доене. Специалистите в тази сфера знаят, че сляпото доене е една от причините за създаване на мастит, а маститът във финансово изражение означава единствено загуба.“    

Посетителите на БАТА АГРО видяха и богата гама хигиенни препарати и консумативи, необходими на всяка животновъдна ферма, независимо от нейния размер, благодарение на които фермерите ще имат здрави животни и качествено мляко.

0700 10 445 - Обадете ни се сега !